Banner

Banner

Monday, March 14, 2011

Banner Baru :)

Encik Amman baru buat banner. :)
kalau nak komen pon boleh. :)




Ok, yang utama. nak tanye. macam mana nak buang kita punya Title blog atas skali tu ek? Nak hide je. Sape tau nak mintak tolong skit nie. :)

13 comments:

Jayllytaa said...

en amman dah ade header baru..
nice..
just delete je title blog 2 en amman..
;)

Ieka Luvika said...

waaahh header baru ^
nice!

sekamar rindu said...

salam...

header yg comel..:)

A.s.t.i.n.a said...

kaler dah ok cuma ade boxout tu mcm tanduk kucen jer.. takyah tu kot takpe..

Encik Amman said...

Jayllytaa: Thanks, tp i dah carik dekat blog title tu. tak leh delete. How. Ada tengok dekat google but dia suruh EDIT HTML Dekat Design tu. Tapi dia kasi tutorial tu untuk Old version punya layout blogger, yg ni kan yg baru. Adeh. nak mencarik 1 hal.

Encik Amman said...

Ieka: Hehehe.. tang kyu ika kaka, haha, nanti aku gi kacau page ko haha

Sekamar Rindu: Hehe, comel ek? lebih kepada kanak2 ke? haha. Just nak wat yg santai2 je. :) Sesuaikan dengan Tema Ammankan hatimu. Kalau buat yg serius sgt tak sesuai dengan tajuk la. hehe :)

Encik Amman said...

A.s.t.i.n.a : :) kaler tu ku wat 2 kaler je. sebab gambar hitam putih. hehe. Ok. ha? tu kira cam post trophy le, mana datang tanduk kucing. hehehe. Sebagai stylize je. hehe. Semalam ada banyak benda nak letak tapi serabut je. hehe yg ni simple sket. Term ni salu org pakai dalam design "Less is More" means cam simple but nice la. hehe

Ct Arina said...

nice header. ehe^^ xtaw plak cane nk buang atas skali tu.

Encik Amman said...

Ct Arina: thanks :)
ahaha tu la..still carik :D

HATYCIKNUURUL said...

nnti CN try crik,.hurrm,sian,.bru je bw 3hri lps kt blog tuto tu,knon2 nk blajar jgk,.tp lupe nk folo,.huhu

Encik Amman said...

wah.. baik nye Cik Nurul..hehe.. if jumpa ok la. but if tak jumpe takpe. jgn push sgt k ;D.. by the way thanks. hehe

♥ LT Gadis Senjakala ♥ said...

chantek header :)

Encik Amman said...

:D. hehe. thanks LT