Banner

Banner

Friday, March 4, 2011

Kerana degil punya pasai. Rosak pc sebelanga.

Hari ni aku punya la nak masukkan lagu dekat blog lagi. Bosan pulop takde lagu. tiap kali bukak leh pilih2. :P. Tp aku sediakan la Media player yang ade Pause tu. Kalo tak sian lak sape yg tak minat lelagu jazz Estrella tu. Hahaha. Tadi nak buat lg. Biasanyer file storage tu pakai Fileden.com mengikut saranan media player tu. Salu aku pakai ok je. Tetibe hari ni pulok time masuk page dia tu..

Google Chrome yang aku pakai ni block page tu.. sebab katanyer ada malware yang leh harm pc aku ni. So.. dulu aku skip je.. takde la ralat sangat. Tetibe la pulop aku ni degil lak hari ni.. Dia bagi amaran 3 kali. Aku plak 'Proceed Anyway' saje. Proceed punya proceed. Terus berlaku gejala2 yang tak best kat pc aku ni. sampai background aku pon bertukar dengan automatisnya. Aduh. Terus lelaju aku backup file2 kerja aku ni dalam external hard disk. Hoish!

Begini ke? hehehe..


Dah le external tu penuh2 gak. banyak la file2 kerajaan Amman yang aku da padam kan. So.. ade le sikit ruang. Lepas je backup. Trus aku format pc aku ni. Seb bek budak bilik sebelah ni ada CD Window 7. Hohoho.

Dah format, seronok la sebab pc da tak berat. TAPI TAPI TAPI
Penat nyer nak susun balik file, nak install balik software2, lagi2 yang software 3D tu.. adehh.. berat mata memandang pc, berat lagi bahu memikul pc. ouh~~

Merugi kan masa aku je hari ni. seb bek kawan aku ni ada software latest. Sanggup dia datang demi aku. Uiceh.. hehehe.. Sayang ah Haizul Fahmi. ;p


Tu la, Orang Internet cakap jangan degil, Hehe.. kan da terima padahnyer, Hahahaha~



P/s: Degil dan melakukan kesilapan itu buat kita belajar dan merasai pengalaman dari tak berbuat apa2. :D
kadang2 seronot juge XD hahaha

JANGAN MASUK PAGE WWW.FILEDEN.COM YE.

4 comments:

EJA said...

tula..tangan encik amman gatal mau klik sana sini..hihi

Encik Amman said...

Lebih baik gatal klik sini dari gatai pi raba org >.< hahaha

gEe said...

belajar dri kesilapan. :)

Encik Amman said...

:DD hahahaha ... orait