Banner

Banner

Saturday, March 5, 2011

Mark Zuckerberg and his social network



And i'm just had finished watching "The Social Network" movie. It is about how Mark Zuckerberg sets up Facebook and history of that social network. What a brilliant idea. Hahaha.. Just Nice, Perfect!

Mungkin agak ketinggalan sebab cite tu da lama keluar Amman oi. Tapi sebelum ni tak berkesempatan nak tengok. Hari ni baru dapat tengok. Mak aii.. Inspired habis. Best2.. Harus lah di kongsi bersama. :)




A great deal that connects people geniusly :)




Mungkin anda mempunyai Facebook tapi tak berkesempatan or tak berminat nak tengok. Tapi kalau korang rasa ianya perlu.. Maka tengok lah. It is a great movie. Just nice.. Benda ni fakta kan. Gets some knowledge. It will heps us in the future. At least u would know the history :DD

Jangan le main je facebook tapi Mark Zuckerberg pon tak kenai hehehe... Nak bio dia maka rajin2 la bukak encik Google rite? :)


What a genius. Hehehe.. So if korang malas nak bace2 ape kate pi download movie pi santai2 kan minda dari kerja ke stadi ke? Have yourself gets inspired by some motivational movies. Haha.. And i'm just got myself motivated because this is about how we are gonna make money.. Hahaha.. So when could i get my 1st Million.. Hehehe..

Salute la Mark Zuckerberg.






Oh yeah. Got another movie to promote. Kalau korang ni minat komputer or produk2 Apple. Why don't u try to watch this movie:


Pirates of Silicon Valley


Ni plak citer pasai Macam mana leh munculnya Microsoft dan Apple company. Cerita mengenai Bill Gates dan Steve Jobs. :) Come2 jom layan. Aku pernah layan sekali sebab tertengok kat Astro. nak tengok balik lah lepas ni. :) Amek inspirasi daripada orang2 yang hebat.


Hehehe. Saje sharing, Sharing is a good thing isn't it? ;D

7 comments:

rj Etika said...

nak!!!! masuk dalam pendrive aku! :)

Encik Amman said...

hehe.. bak pendrive bak

annenyss said...

hensem mark*tetibe..haha

EJA said...

wa..cam best..mau tengokla..btw..amman..kamu ke mana mghilang?jarang sudah kamu update blog..

Encik Amman said...

et: sila bersifat terbuka ye

Naddia said...

mark zuckerberg ni la ex boipren aku..kami syg2 tp die yahudi. mak suh cari org lain
toyol paling kiut

Encik Amman said...

ahahahaha!! perasan giler mung~ hahaha.. takde nyer dia pandang ko.. dia ada awek cina kot. haha