Banner

Banner

Friday, March 25, 2011

Pagi Yang Sengal

Pagi hari ni aku ada presentation work aku. Dari malam aku bersengkang mata dan akhirnye siap juge pagi tadi. Tak tidur lg. Bila dah mandi aku pun carik baju hensem2 nak gi gosok la.


Febreze, Anti Bacterial


Spray Febreze ni dah habis, Tapi aku dah basuh dan da letak air paip-si (paip). Untuk spray baju mase seterika. Baru la masyuk seterika baju kurang kedut2.


Pagi ni aku gosok baju dan spray la macam biasa. Tapi pelik apesal la bau len macam je. Aku pun siasat la spray tu. Rupa2nya aku spray guna ni.


Tengok lagi sekali, zoom sket~



Deodorant untuk binatang ok!


WAAAARRGGHHH!!!!
menjerit terkejut pagi tadi. -_____-U

Harun betul. Terkejut aku dan budak rumah yang mendengar jeritan pagiku. Hahahaha. Nasib baik aku pakai sikit je. Cis! Mengantuk punya pasal jadi biol kepala otak aku daa~ Dah la packaging sama kaler. Tu aku main sebat je. Ha ha ha. Nasib baik aku tak spray 1 baju ;P

Bau tak la busuk. Wangi jek. Tapi aku tengok gambar anjing tu aku terbayang cam kotor plak. Padahal ade je kucing tu. Hahaha. Budak rumah beli untuk kucing dia. Bau ketiak kuat. Hehehe. 

Len kali nak guna barang usha dulu bar kod ke, jangan main sebat je :P 

3 comments:

amranaiman said...

kantoi kaki sebat...

Encik Amman said...

Hahaha...kaki sebat bukan kaki tibai barang..haha..dah terletak benda yg lebih kurang dekat satu tempat haha

Noor Fathiah Zalani said...

musibat semua ni~