Banner

Banner

Wednesday, March 16, 2011

Restoran Barra Yang Best!

Baru je balik dari lepak dari Restoran Barra dengan my besties and her siblings and the gang.
Lepak minum2 skit. Mintak French Toast.. bila sampai makanan tu tetibe takde cheese plak.. Haritu makan budak ni orderkan siap ada cheese ala2 pizza tu bila tarik je ada cheese cair meleleh ikut bila tarik roti yg dikerat tu. Rupanya mintak French Toast biasa je, yg ada cheese tu French Toast Cheese. Dah makan baru tau. Chiss.. Keciwa Daku... Hahaha. Tak mengapa lah ku terima dan melantak saje.

Sedang lepak2 minum borak2 tetibe waiter ni datang kat kitorang. Kasi Promotion Tag ni kat kitorang

Makan Free :)

Ayat dia "Free! Please Come Again"
Ni tag tandanye ape yg kitorang makan tadi tu semua free. Hehe. Best gila.
Restoran Barra Di Seksyen 7 yang bertempat di Pusat Komersial, Jalan Plumbum ni memang famous lagi2 di
kalangan student. Ramai student suka lepak situ sebab Pusat Komersial ni banyak rumah kedai yang student sewa sebagai tempat kediaman mereka.

Tag ni dapat bila kita dah order dan dah makan. Random je dapat. Ni pun kira nasib baik dapat free. Bkn senang tau. Haha. Kadang2 ade sorang cameraman akan datang dengan bawak camera DSLR beliau untuk menangkap gambar pelanggan dan letak dalam page Restoran Barra kat Facebook . Cth nye macam ni

Yang ni Promote fanpage je dan ditangkap gambar :)
Gambar yang dah di tangkap dirang akan letak dekat page Restoran Barra kasi kita famous haha. Dan kita boleh tag diri kita dan kawan2 dalam tu.

Amacam? Menarik bukan strategi marketing diorang ni? Tarik pelanggan dan famouskan pelanggan dan mengambil hati mereka. Tak pernah lagi jumpe restoran lain buat macam ni. :) Ada jumpe tak?

Ni page dia : Restoran Barra


Terubat sikit hati makan free. Ahahaha.. baru nak payung besar :P (auta lebih)
Hehe. Kalau tau awal2 order makan puas2 siap bungkus. Haha. Ape pun Encik Amman mengucapkan


THANK YOU RESTORAN BARRA :)
Korang mai Shah Alam singgah la. :D

25 comments:

rj Etika said...

ahahaha...gile laju kau war war kan cerita ni.

Sape rase nak makan free ataupun nak jadik femes, sila lah dtg restoran barra ni. siyes best. Kalau dtg weekend ade live band perform. :D

Encik Amman said...

hehehe.. lajukan dirimu sebentar ;p

HEROICzero said...

HAHA. dapat shisha free x?

=D

Encik Amman said...

Haha..jarang isap shisha kt ctu..hehehe klau isap mesti dia xkasi free kot..haha.. :p

selalu shishaing kat stu ke der?

Syarni Farida Shukri said...

duduk kat situ, selalu makan kt barra, tapi x penah dapat FREE pon, x fair sgt, grrrr
haha, syok la tue dapat free, esok i pi tuntut kt mamak tu la!

Encik Amman said...

hahahaha..pi mintak dekat brader tu or mamak tu.. or wat la menonjol skit ke ;p

Cik Rimau said...

waaa... bestnye dpt makan free.. nak jugak.. hehe

Encik Amman said...

Hehe.. datang la Barra.. kot la dapat ke. hehe

cik ungu said...

nasik goreng kambenk Barra terbaeekkkkk!!!

Encik Amman said...

Ye ke? wah~ nak try la next tyme.. haaha. cik Ungu belanja! ;p

cik ungu said...

belanjeeeeeeee..kalau lubang hidung saye mengeluarkan bulu hidung emas, boleh laaaaaaaaaaaa..hahaha

Encik Amman said...

takpayah bulu hidung emas. bulu hidung besi pun belum tentu terjual haha..exchange boleh la kot? nasi goreng kambing bara bersamaan 13000 bulu hidung..tunai~~

Naddia said...

peehhh..ini tempat gua lepak tgok man u nie! haha! rindu giler. gua ade scandel kot dgn aney2 tuh. hahaha

Encik Amman said...

Haha.. gempak tu tgk bole. hahaha. aih ngn aney pon skandal ko memang kaki kebas laki org aa. haha.. hehe.. weh lama sepi? haha

Naddia said...

ramai weh aku kne balas komen org...tak larat aku..take times..slalu 2 hari br abes. sbb aku bkn 24jam dgn tenet

Encik Amman said...

hahaha.. dah femes tuh. follower da ramai. ahahaha.. standard la.. take ur time k makcik ahaha

Jayllytaa said...

wow!!!!bertuah nye u......serius jelez....

yayalya said...

kamu ni kwn2 syahid kan? hihihi

sekamar rindu said...

salam....

bestnyaaa...kalau tahu free awal2 minta yang mahal2 :))

Encik Amman said...

yayalya: yup2 kawan syahid dari dip lagi :D

sekamar rindu: ahaha btol.. tp kalau ramai2 sgt tak dapat kot free.. cbe tanye Barra.. haha.. diorg pon mesti taknak rugi :p

Encik Amman said...

jayllytaa: hehehe.. nasib je tu ;D

lalink7 said...

alamak..mcm nak knal la gurls yang duduk paling depan tue..hmm..kalau xsalah orang la..dulu dia wears hijab kan? ehh org lain kut..

Encik Amman said...

lalink: which one ni? gambar atas ke gambar bawah? specify skit mana dia duduk ke

lalink7 said...

gambar bwh gurls yg plg depan tue..budak Perlis kan?

Encik Amman said...

yes2.. sebelah dia tu bf dia..my friend. :) kawan kamu ke?