Banner

Banner

Saturday, April 16, 2011

Apa Encik Amman buat pada tiap Khamis Malam Jumaat.

(Penat je aku wat entri panjang2 sekali terpadam n tersave plak. Ni kene wat len T.T)


Ok. Tiap pagi khamis aku akan merajinkan diri untuk laju2 baca Manga Naruto walaupun bz giler! Walaupun nak hantar assignment pagi tu :P







Tengah Malam Jumaat plak aku download n layan Anime Naruto.
Ni some preview Anime

Minggu ni best







Memang aku layan Naruto, tapi tak lah over sangat. Macam otaku2 tu semua. Takde nak buang tebiat la tibe2 aku wat macam ni




Cosplay (Costume Play)

No No No! Tak perlu! Tak perlu!

Tapi disebabkan aku ni pun dah rabun-rabun alam. Kalau ada jual Contact lens yang macam ni dekat Malaysia ni mungkin aku ade la jugak rasa nak beli tu! :P  Tak salahkan. Haha



Agak2 kalau bawak gi kerja ofis boss proceed tak :P
Ok nice Sharingan beb! Korek mata bole?

Encik Amman melayari:
Baca Manga Naruto Online > www.mangastream.com
Download Anime Naruto> www.realitylapse.com


Ape pun, dari Encik Amman.
Jangan sekat kreativiti anda :)


Suka?

14 comments:

theanih said...

"Lama2 kau layan pun leh terer English beb."

Reading english translated mangas and watching english translated animes can increase your vocabulary.

But, ironically;

"Yes, peoples talking,"
"Yes, i do looks like childish."

Failed.

Encik Amman said...

@theanihUps! cikgu membetulkan.

Hehey bro. Ok. konsep blog ini adalah santai2 saje dan aku tak mengetengahkan protokoliti dalam blog ini. Ini bukan tesis untuk terlalu perfect. jadi sedikit rojak bahasa aku tak kesah.

kesilapan grammar mungkin akan dibetulkan.

maksud aku adalah ianya boleh membantu dan bukan nya aku kata my english is perfect. Tak sama bukan?

theanih said...

Did you see your mistakes?

Encik Amman said...

@theanihhaha. by the way thanks.

~Nabilah~ said...

waaaa...pmnat tegar naruto nie....hehehe

adwafarahin said...

ooo otak kartun incik Amman nie

kehkehkeh

Encik Amman said...

@~Nabilah~leh tahan la.. :P

Encik Amman said...

@adwafarahin haha.. bergantung kepada yang menilai :D.. kadang2 otak2 kartun itu membantu :D

Abang Zam said...

kena sound ke? haha

btw aku suka naruto time aku f1 sampai f3 je...pastu aku LOL tengok naruto..hahahaha

Encik Amman said...

@Abang Zam hahaha awal2 da kene tiau. sekarang ni pantang salah sikit memang kene tiau ek. hahaha

hahaha.. ooo kira ktime tu kematangan dah tinggi so tak tengok ek. haha.. aku ade tahun tu aku tak layan sangat.. tapi bila dah ade kaki2 yg tukag sapot ni.. makin terasa nak tengok balik haha

pami3 said...

wahh..best2..ak selalu baca manga n download anime kat bleachexile.com..

Encik Amman said...

@pami3 salu baca manga n tgk anime ape?

zsab said...

Oo..minat naruto ghupenye =)

Encik Amman said...

@zsabhuhuk.. minat tu leh aa.. (sambil goyang2 kan tapak tangan hehe