Banner

Banner

Wednesday, April 20, 2011

Lagu di Malam yang sunyi

Kadang2 ada masa kita suka dengar lagu yang menenangkan kan? ada ketika kita perlu.
Ada lagu yang menenangkan malam aku. Ini dia. Walaupun tanpa nyanyian, ianya dimainkan dengan melodi instrumental sahaja. Jumpa lagu ni dari page Encik Sekamar Rindu. Terus download dan edit sikit simple2 dan dah dimasukkan dalam youtube. so sume leh dengar. :)

Lagu: Rossa - Atas Nama Cinta





Hehe.. Encik Amman ada pasang time wat kerja dekat studio,dan ada member2 ni kata..lagu ni syahdu gile. siap bluetooth lagi. nak tangkap 'koyak' kata dia.. mata pon bleh koyak daa.. haha.

Cis! Jiwang-jiwangan di malam hari

10 comments:

Ieka Luvika said...

amboi amannnn...kelaasssss :p

Encik Amman said...

@Ieka Luvikakelas ape? kelas menyanyi ke?? :P

Pais Mais said...

lagu 'bunga citra lestari - karena kau ku cinta' tetap di hati gua!!

~Nabilah~ said...

huyyOOoo!!!jwang2 plak tyme mlm....hehehehe

sekamar rindu said...

salam...

terima kasih...:))

sekali sekala jiwang tak pe..:)

rj Etika said...

umak aihhh...hang makin jiwang naa skang ni. hahaha. ade awek baru ye.... hehe

Encik Amman said...

@Pais Mais perh ni lagi bunga ni :P

Encik Amman said...

@~Nabilah~haha sekali sekala takpe aa :P

Encik Amman said...

@sekamar rinduhehe sama2 sekamar rindu :)

Encik Amman said...

@rj Etikahoi.. awek celah mana tah? hahaha tak abeh2 nak stalk aku