Banner

Banner

Saturday, April 16, 2011

Segmen Weh! Aku Poyo Bila Aku



Tu dia The Famous Abang Zam buat segmen lagi. Mungkin segmen yang lepas ramai yang jawab skema2. Tapi segmen kali ni Abang Zam membuat segmen yang agak poyo sikit. Dah poyo, lepas tu masa promote siap bakar line. Haha.. Lu memang saje psycho orang kan bro. Haha.

Takpe2, Encik Amman sahut juge :)


Statement Poyo:

Aku poyo bila gadis2 hot tengok & sweep2 aku tapi aku buat2 tak nampak, Ok abang cool. buat2 cool. Hisap rokok sambil memilih durian gred 24D kat tepi jalan atas jambatan Pulau Pinang. Dah lah durian tu mahal, so aku pun jual la mahal dekat awek2 tu. Ade ke patot diorang terjun dari Jambatan Pulau Pinang tu sebab aku tak layan diorang. Aduhai kesian ko gadis. Kalau la ko belanja aku makan durian aku layan la ko. Huwehhuwehuweh~~

Orang kata kalau ko tak poyo orang tak kenal. So segmen ni memang kene sangat la bunyik dia.

p/s: Merapu shiak! hahahaha!!

Kepada Abang Zam: Koya mung nih. haha. Beb. perh ramai dah follower. Terbaik habaq hang sampai Yuyu Zulaikha pun review tu. Perh~ hahaha.

6 comments:

nurAMALLINA said...

Encik Amman, nak join tapi tak ada ayat poyo cam awak. HAHA

Encik Amman said...

@nurAMALLINAhahaha..pikir cepat.. Kene hinakan diri skit bleh la jd sengall..hahaha..pastu gi join segmen abang zam

Abang Zam said...

kahkahkah..poyo nak mapus siak!

hahaha..yuyun punreview beb..gila ape sampai die reveiw..hahah!

thangs juin dengan poyo..nt aku review! thangs doh!

~Nabilah~ said...

hahaha....seyes poyo.... :)

Encik Amman said...

@Abang Zam hahaha dah nama pun segmen dari bro zam poyo kahkahkah

yuyu yg trafik dia tu bkn main tinggi tu pun review jap ag lg femes la lu haha

ok2..same2 beb :)

Encik Amman said...

@~Nabilah~ orang kata kalau kita tak poyo orang tak kenal. seswai sangat la tu haha