Banner

Banner

Tuesday, May 31, 2011

Photo x COMIC x Cinta = photoCOMICinta

PhotoCOMICinta adalah satu novel fotografi kisah cinta berepisod yang terbit daripada idea tukang angannya iaitu Jebat_designHero. Beliau adalah pelakon utama dalam novel fotografi ini dan beliau jugalah pengarahnya. Tak perlu sekatan minda yang keterlaluan untuk kita hasilkan satu karya yang kreatif dan memiliki kelas tersendiri. Benar bukan?

Novel fotografi ini yang tidak diterbitkan di mana2 majalah ataupun komik, tetapi adalah direct daripada blog beliau itu sendiri. Bagi kaki2 yang suka membaca novel cinta or novel grafik tu mungkin anda boleh santaikan diri anda dengan membaca novel fotografi ini.

Dibawah ini adalah antara episod photoCOMICinta yang terdapat dalam blog beliau:-

  • photoCOMICinta Episod 2







  • photoCOMICinta Episod 5



  • photoCOMICinta Episod 8



Lagi best kalau anda baca ia daripada mula kan? Baru lah tahu jalan ceritanya. Lagi bagus kalau anda follow, boleh ikuti episod2 akan datang. Klik link dibawah untuk ke blog beliau


20 comments:

Jayllytaa said...

amboi jiwang gak suke comic cinta ;p

Encik Amman said...

@Jayllytaa hahaha.. taklah. dia memang friend sy. sy saje share benda best hehe

Naddia said...

style laa weh! nk wat gak aa!

Encik Amman said...

@Naddia haha.. ko nak wat kisah cinta dengan goku la tu. haha

Piah Becok said...

wow... amazing. the photos are goooooddddd..

terbaru-->A FRIEND IN NEED let's.help -->WORDLESS WEDNESDAY #1 -->HAMBA ZAMAN SEKARANG: ulasan ringkas

Encik Amman said...

@Piah Becok haha.. dslr n editing things, haha. good work haha

Aqilah Nur said...

sah sah! gila komik.

Encik Amman said...

@Aqilah Nur :) biase2 saje.. tak gila mana lah. berkongsi2 saje.

ZORA said...

mcm best je komik ni..nice info..nak layan gak la..:)

Encik Amman said...

@ZORA... haa.. sile2.. tambah nasik. gi la follow :)

jebat_designHero said...

gadis2 dlm komik ni sume comel2 belake... tapi heronye kachak sikit je... xde mood lah nak bace...~

Fyqa said...

cambest gak . ;)

cik azeya said...

ahahaha. comel betul orang yg buat cite ni. ^^

Encik Amman said...

@jebat_designHero aku suka ko terus terang. hahahaha

Encik Amman said...

@Fyqahaha... cambest? haa pi la follow

Encik Amman said...

@cik azeya pssstt... dia ade sekitar ni.. nanti dia kembang. hahahaha...puji skit2 takpe.. byk2 kembang hidung serope serombong kapal

jebat_designHero said...

encik amman, tak baik tau nafikan ape yg @cik azeya cakapkan tu... die ikhlas tu... ^^

Encik Amman said...

@jebat_designHero hahaha... see.. baru cakap dah keluar. haha.. :P

Bro Framestone said...

siot je..

menarik doh... akan bro terjah kejab lagi :)

Encik Amman said...

haha terjah2..