Banner

Banner

Thursday, May 26, 2011

S.T.A.L.K.E.R

Abu ada profile, bekas kekasih abu stalk profile abu guna profile kawan abu. Abu dapat tahu. Abu gelak kan saje. Abu tak hot macam Eren Ajis, mahupun Raymi Isahak. Tapi Abu gelak juge. 

"Hina hina" Kata Abu . 

Bekas kekasih Abu kantoi bila stalking, kantoi stalking boleh masuk penjara duduk kerusi karen kau tahu.

Abu cerita dekat Encik Amman. Dah terlambat nak selamatkan bekas kekasih Abu tu. Encik Amman tak dapat tolong, guna kabel tie ke, kabel fiber optik Unifi mahu pun kereta kabel pun tak mampu nak tolong. Kesian ko gadis. 

Moral of the story: Nak stalk tu, mantapkan diri dulu. Planning mesti mau hebat ya. Haa? Tak reti jugak? Nak join Persatuan Stalker EA ke? Pffftt~


Ok. Bertenang.


Ko penah dengar lagu I Stalk Your Profile dari Jazz Hayat tak? Orang Brunei. Aku dapat tahu pun dari Blog Serius. Sirius ok. Best. Here you come!





Itu haritu ok. Sekarang dah ade video reply pulak.




Boleh terjadi kimia ni. Mungkin? Ape pun nice song from both. Cuma aku sedikit tergelak bila ade video reply ni. Tak sangka jugak ade gak idea beliau buat macam ni. Tapi suara Putri Norizah ni nice gak. Kadang2 idea yang buat org gelakkan kita adelah antara idea yang berjaya.


Haa? Ko nak stalk dulu ke? Amek la.. Pfftt.

12 comments:

amranaiman said...

stalk video cik aman hahah :P

Abang Zam said...

aku tanak stalk kau lah man! kahkahkah

nice dude..aweks ni pun dari brunei ke?
hahaha

Encik Amman said...

@amranaimandengan pantas terus padam video. haha.. video ape lulz -____-U

Encik Amman said...

@Abang Zamhehehe... stalk aku mana best pon. hehe... aku tgk gadis ni ckp dia kat brunei. tp asal kl la.

Dalila said...

haha..lawak2..kih5

Ieka Luvika said...

ahahaha....amman stalk jugak kan kadang2? :p

Encik Amman said...

@Dalilahaa... lawak gelok cepat. :)

Encik Amman said...

@Ieka Luvikahaip2...tolong sikit ye. hakhakhak

rj Etika said...

http://rjetika.blogspot.com/2011/04/stalker.html

perghhh!!! "EA" ade stalker doh. hot syalll~ :D

Encik Amman said...

@rj Etika EA Sport, hohoho. eh? mana kau tahu ni? aku tak tahu pulak? ade ke? hot gila? haha

Ct Arina said...

saye stalker yg tebaik dr ladang. mari belajar dgn saye. heh =D

Encik Amman said...

@Ct Arina maka buat lah entri tentang subjek stalker ini.hehe