Banner

Banner

Tuesday, June 28, 2011

Benda best minggu ni.

Fuuhh.. 2 Minggu tak update blog. sangat2 tak patut. Rasa bersalah pula sebab mengabaikan tanggungjawab sosial kepada masyarakat. Haha. Encik Amman mengalami kekejangan otot kepala disertai oleh kelembaban sumber internet yang dipacu oleh broadband M. Almaklum, dah pindah balik hometown so internet pun pakai broadband. Tapi Encik Amman guna broadband mengalahkan menggunakan Uni-fi. Download sana sini. So dah habis limit, terlebih bajet sebab lama tak guna so.. bila dah terlalu slow nak update ape pun tak boleh, tak semangat. Hehe. Semalam baru bayar bil. Hari ni senyum2. :3


Nampak nya Transformers 3 : Dark of the Moon menjadi tarikan untuk minggu ini. Tayangan juga akan berlangsung pada hari ini pada pukul 12 tengah malam nanti. Siapa yg dah lama tunggu tu suka lah ye dak? Encik Amman pun nak tengok jugak. Hehe. Transformers 3 ini ada tayangan 3D, pasti terbaik. 





Memang best TAPI... Heroin nya adalah..


Rosie Huntington-Whiteley


Instead of My

Megan Fox... Dang!!


Tak berapa semangat. Hahaha. Tapi Encik Amman pasti, filem ini pasti sangat mengujakan hingga bergetar-getar adrenalin semasa menonton filem ini.. Bila ek nak tengok? Hehe. Dan bukan saja filem Transformers 3 yang ditunggu-tunggu. Encik Amman tengah tunggu filem ni jugak


Harry Potter and the deathly hallows part 2
Bile nak keluar ni? Hehe. Bulan 7 nampaknya. Lama tunggu dah ni. Dulu mana layan sangat. Sekali dah marathon dari episod 1 memang teruja lah. So ini adalah salah satu list must-do untuk tahun ini. tuptaptuptap dah setengah tahun 2011 dah. Cepat betul masa berlalu. Hehe.


P/s: Gila wayang betul. Apepun, esok 29 Jun. Malaysia lawan Taiwan bagi pusingan pertama kelayakan Piala Dunia 2014 zon Asia. Ini lagi best. Malaayyssiaaa!!


10 comments:

amranaiman said...

bro dah beli tiket 1 julai huhuu :P

atieisle said...

wah encik amman pon maraton citer harry potter jugk ker.....
best kan lyan dari episode 1 smpai 7(part)...tggu y part 2 nye plak..:)

murnimahyum said...

this week Transforemer kuar~

Harry Potter kuar next week ye En.Aman...

Rex Hanif said...

oi bloger heheheh oh mannnn

Encik Amman said...

@amranaiman tiket wayang ye? haha.. nice. tempah siap.

Encik Amman said...

@atieislehaa tu la.. atie tengok orang la kan. hahaha.. best ape. kehkehkeh. ye la part 2 punya.

Encik Amman said...

@murnimahyum hahahaha.. sebenarnye tengah tunggu harry potter sekali. so alang2 tu masuk la sekali dalam ni. dah tak lama kan? hehehehe

Encik Amman said...

@Rex Hanif oii rex.. hehehe... nice. avam blogger gak dia.. hahaha..

Adam Idris said...

Bro, lepas tengok nanti tulis review pulak, hehe

Encik Amman said...

@Adam Idrishehe.. kalau sempat gi ku tulis la k. haha