Banner

Banner

Friday, June 10, 2011

Dashboard Blogger Yang Baru

Bagi kaki Blogger (atau Blogspot) tegar tu, nampaknya Google dah membuat sedikit perubahan dalam design dashboard untuk Blogger mereka.





Dashboard



New Post



Tengok video ni, ade improvement features Blogger untuk tahun 2011. 




Komen Encik Amman: 

Best kan? Sedap sikit mana memandang. Yang lama punya lame giler. Rasa macam zaman pakai window 98. Setakat ni, setahu Encik Amman, di barat, mereka dah start pakai dah pun. Dan ade juga some Malaysian yang dah pakai. Ianya masih dijalankan secara berperingkat. Encik Amman? Belum lagi.. menunggu ni. hehe.. Kamu? kongsi sikit pengalaman dan komen anda terhadap design yang baru ni

So bloggers, start your engine. Vroom! Vroom!!...



10 comments:

masMZ said...

tengah pk pk gak nih nak tukau

Encik Amman said...

hehe.. dia boleh stay gune yg lama ek? mean kalau nak tukar tu ikut kepada pengguna ek

hamzah ian said...

cool

Anna King said...

betol2.. design yang baru ni nampak lagi kemas n sedap mata memandang...

Raden said...

camne nk tuka??!! camne nk tuka??? bgtau la weh!

Encik Amman said...

@hamzah ian cool giler

Encik Amman said...

@Anna King hehe.. bile la nak sampe ni.. haha

Encik Amman said...

@Radenhaha.. yg ko terkinja2 ni kenape.. lek2.. benda blum sampai lg.. tengah tunggu la ni.. hehe

amranaiman said...

cool beb..LIKE :D

Encik Amman said...

@amranaiman betul.. ini adalah sangat cool